Description
Panirane riblje pljeskavice su hrskave, veoma ukusne i sočne te će zadovoljiti ukuse svih članova porodice, a posebno najmlađe. Ovo je proizvod u kome mogu uživati i odrasli i deca bez straha od prisutnosti ribljih kostiju. Jednostavne i brze za pripremu panirane riblje pljeskavice odličan su izbor za ukusan riblji obrok gotov u trenu. Panirane riblje pljeskavice stavite bez prethodnog odmrzavanja u zagrejano (suncokretovo) ulje i pržite ih 5 do 8 minuta, dok ne poprime zlatnožutu boju. Uz pripremljene riblje pljeskavice, odlično ide pomfrit uz dodatak majoneza i osvežavajuće salate. Riblje pljeskavice mogu poslužiti kao doručak, prilog, pa i ručak. Takođe, panirane riblje pljeskavice možete peći i u rerni bez dodavanja kapi ulja. Jednostano ih poređajte na pleh i ubacite u već zagrejanu rernu. Pecite ih po desetak minuta sa obe strane dok ne postanu hrskave.