Stevana Sinđelića 36. Čamurlija, 18211 Niš, Srbija
+381 18 4 585 595
+381 18 4 580 777

O firmi

Preduzeće „Lovo promet“ osnovano je 1991. godine u Nišu i specijalizovano je za promet prehrambenih proizvoda na veliko i malo. Od osnivanja do kraja 1993. godine preduzeće posluje sa troje zaposlenih, sa skromnim kapitalom, malim skladišnim prostorim i uskim asortimanom robe. Novi program smrznute ribe i proizvoda od ribe uveden je 1994. godine, kojim preduzeće „Lovo promet“ postaje prepoznatljivo na tržistu. Na taj način stekli su se i materijalni uslovi za dalji razvoj i povećanje obima poslovanja.
U 2000. godini pušten je u rad novoizgrađeni poslovni i skladišni prostor, instalirane su stacionarne hladnjače kapaciteta do 1000 tona a vozni park je obogaćen specijalizovanim vozilima za transport ribe, prerađevina od ribe i morskih plodova. U početku „Lovo promet“ uvozi ribu samo iz Bugarske i Rusije. Izgradnja namenskog prostora stvorila je mogućnost uvoza ribe i morskih plodova sa svih kontinenata. Danas „Lovo promet“ ovaj program uvozi iz Argentine, Urugvaja, Čilea, Kanade, Tajlanda, Vijetnama, Maroka, Španije, Norveške, Irske, Poljske, Nemačke, Holandije, Danske, Italije, Grčke, USA, Foklandskih ostrva, Indonezije, Kine, Islanda, Belgije, Škotske, Estonije, Letonije, Litvanije itd. Konstantno prateći potrebe tržišta od 2002. godine „Lovo promet“ je plasirao na tržište konzerviranu tunjevinu, skušu i sardine pod sopstvenim brendom – „Ocean Fish“.
Asortiman je proširen i na polju ribljih specijaliteta, sveže ribe, ali i na polju smrznutog i konzerviranog povrća, voća, pomfrita, zamrznutog peciva i piletine.
Danas „Lovo promet“ snabdeva svojim proizvodnim programom više od 1200 kupaca širom Srbije.
U 2019. godini dobijen sertifikat 100 najvećih u Srbiji.

Kvalitet

Da bi potrošači bili sigurni u bezbednost naših proizvoda, a domaći i inostrani partneri uvereni u posvećenost u ispunjenju njihovih zahteva, „Lovo promet“ je uveo sistem menadžmenta i kvaliteta prema zahtevima standarda:

  • SRPS OHSAS 18001:2008
  • SRPS EN ISO 22000:2007
  • SRPS ISO 9001:2015
  • SRPS ISO 14001:2015
  • HACCP – CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003.

U maloprodajnim objektima „Lovo prometa“ potrošači imaju direktan uvid u kvalitet naših proizvoda a kvalitet usluge i opreme je u skladu sa najvišim evropskim standardima. Sa 30 odlično snabdevenih ribarnica, „Lovo promet“ je lider u Jugoistočnoj i centralnoj Srbiji. Na taj način dostignut je nivo prodaje od skoro 2500 tona u 2009. godini sa stalnom tendencijom rasta. To je nametnulo potrebu za izgradnjom savremene hladnjače sa skladišnim kapacitetima od oko 2500 tona i statičnim tunelom kapaciteta 10 tona na dan. Dugogodišnja saradnja sa najvećim svetskim proizvođačima ribe i proizvoda od ribe vodi ka otvaranju distributivnog centra za Balkan. Na taj način otvara se mogućnost proširenja delatnosti na otkup i preradu voća, povrća, šumskih plodova itd. Paralelno sa razvojem firme, raste i broj zaposlenih radnika. Danas „Lovo promet“ ima 100 zaposlenih, među kojima su stručnjaci različitih kadrovskih profila u skladu sa potrebama firme. „Lovo promet“ pruža mogućnost stalnog napredovanja i stručnog usavršavanja te su zaposleni konstantno uključeni u najnovije trendove u svojim oblastima rada.

Misija

Uvoz ribe i morskih polodova iz svih krajeva sveta, konfekcioniranje i pakovanje ribe, prerađevina od ribe i morskih plodova, kao i disktribucija pod sopstvenim brendom do kupaca, predstavlja osnovu višegodišnjeg uspešnog poslovanja u regionu.
Naši proizvodi su na tržištu prepoznatljivi pod nazivom „Ocean Fish“ i „Sea & River Fish“.

Vizija

Dinamičkim razvojem, proizvodnjom kvalitetnih i po potrošače bezbednih proizvoda, po najvišim standardima i zahtevima svih kategorija potrošača, uz moderan maketinški nastup na tržištu, “Lovo promet“ želi da postane međunarodno prepoznatljiv lider u distribuciji ribe i prerađevina od ribe i morskih plodova.
Darovi mora na Vašem stolu!

Dragan

Imajte velike ciljeve. Imate li male ciljeve, očekujte skromne rezultate. Mislite na velike ciljeve i postići ćete veliki uspeh!

Dragoljub Pešić
Generalni direktor

Nagrade i priznanja